fbpx

Marketingformules voor sociale media

Huur je eigen persoonlijke 'social media manager'
en mis niet langer de impact van sociale media.

Als zaakvoerder of ondernemer heb je geen tijd om dagelijks bezig te zijn met je aanwezigheid op sociale media.
Wij nemen je sociale media in handen en zorgen voor een maandelijkse communicatieplanning.

Waarom kiezen voor sociale media beheer?

5/5

Klanten geven ons een beoordeling van 5 op 5 sterren 👍
Ja, echt waar, 
lees onze reviews op Google.

Géén opstartkosten

We hanteren géén opstartkosten om van start te gaan. Je betaalt enkel een maandelijks bedrag.

Géén contract

Je moet géén contract afsluiten. Je kan eenvoudig onze diensten pauzeren of stopzetten.

100% tevredenheid

We passen de berichten aan tot als je 100% tevreden bent. Er zijn geen extra kosten voor aanpassingen.

Betaal op factuur

Géén kredietkaart nodig. Je ontvangt maandelijks een officiële factuur van ons per e-mail.

Gelukkige klanten aan het woord 😍

Content Shapers bouwde onze nieuwe website en creëert content voor onze sociale media en blog. In onze maandelijkse meeting overlopen en analyseren we de campagne resultaten en maken we een planning voor de komende weken. Ik ben erg tevreden en ze alleen maar aanbevelen.
Giselle Smets
Marketing manager Verf met Advies
Content Shapers creëert inhoud voor onze negen business units bij Democo. Deze inhoud plannen en publiceren ze op onze sociale media kanalen. Ze interviewen leveranciers en partners. Ze schrijven de artikels voor ons intern magazine. We zijn erg tevreden van hun schrijfstijl en planmatige aanpak.
Thomas Bijnens
Marketing manager Democo Group
Onze sociale media van O'Learys stond nog in zijn kinderschoenen. Door de samenwerking met Content Shapers wordt er met regelmaat gepost op onze accounts. Er is een duidelijke planning en we kunnen steeds zelf de posts op voorhand goedkeuren alvorens deze ingepland en gepubliceerd worden.
Steven Malysse
General manager O'Learys Gent

Wat zijn de voordelen om je sociale media uit handen te geven?

Onze betaalbare formules of ga voor maatwerk

Premium

Voor een goede online aanwezigheid
327,00 Maandelijks
 • Drie posts per week
 • 💥 NU TIJDELIJK GRATIS ADVERTEREN 💥
 • Twee kanalen naar keuze
 • Opmaak contentkalender
 • Uitgebreide rapportage
 • Grafische opmaak
 • Fotobewerkingen
 • Video-montages
 • Video animaties
 • Géén contract
 • Géén opstartkost
MEEST
GEKOZEN

Starter

Voor een basis online aanwezigheid
197,00 Maandelijks
 • Twee posts per week
 • 💥 NU TIJDELIJK GRATIS ADVERTEREN 💥
 • Eén kanaal naar keuze
 • Opmaak contentkalender
 • Uitgebreide rapportage
 • Grafische opmaak
 • Fotobewerkingen
 • Video-montages
 • Video animaties
 • Géén contract
 • Géén opstartkost

Op maat

Een volledige service op maat je noden
---,-- Maandelijks
 • Social media posts
 • Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube,
  Twitter, Pinterest, Google Posts, ...
 • Opmaak contentkalender
 • Maandelijkse strategische meeting
 • Schrijven van blogposts
 • E-mail marketing campages
 • Adverteren op Google, Facebook, LinkedIn, ...
 • Positie in zoekmachines (SEO)
 • Leadgeneratie
 • Landingspagina's
 • Marketing automation
 • CRM-koppeling
 • Conversieratio-optimalisatie (CRO)
 • Werken met HubSpot of SharpSpring

Tevreden klanten aan het woord 😍

Ze bouwden onze website en ze sturen onze sociale media aan. De teksten en beelden worden telkens mooi aangeleverd. We kunnen deze bijna altijd meteen goedkeuren voor publicatie. We moeten weinig bijsturen en ze doen echt moeite om onze business te leren kennen.
Kris Meukens
Zaakvoerder Meukens
Ik ben zéér tevreden van de sociale media aanpak die is uitgewerkt en ook wordt uitgevoerd. Het heeft een boost gegeven aan de naamsbekendheid van ons bedrijf en van onze merken. Dankzij de webshop die Content Shapers ontwikkelde verkopen we nu ook online onze producten.
Hanne Knapen
Zaakvoerder Inter-Drinks
De HVAC sector is niet de meest sexy sector om rond te communiceren maar Content Shapers weet toch elke week leuke content te brengen rond onze lopende projecten, medewerkers of partners. Een zorg minder voor ons want sociale media onderhouden is zoiets wat je altijd uitstelt.
Jan De Schepper
Bestuurder Deltha
De campagne die Content Shapers uitwerkte om onze fitnesszaak in het centrum van Genk te promoten tijdens de zomermaanden was een knaller. We kregen veel nieuwe leden tegen een lage kostprijs.
Bart Depover
Zaakvoerder GymX
Onze nieuwe website en reservatiesysteem werd gebouwd door CS. Ze hebben onze noden echt goed begrepen en deze vertaald naar een knappe website. Het sociale media beheer is ook top!
Marco Gianovelli
Uitbater Relax4you2
Na een intake gesprek werd de content kalender uitgewerkt en alles ingepland. De komende twee maanden heb ik geen stress meer om iets te posten op mijn sociale media kanalen.
Dimitry Somers
Zaakvoerder Som Design

Hoe gaan we te werk?

Stap 1 : Content kalender​

We maken eerst een maandelijkse content kalender die inspeelt op jouw doelgroep en noden.

Stap 2 : Creatie van posts​

We creëren een héél aantal verschillende posts om de eerste weken content in te plannen.

Stap 3 : Goedkeuring​

Via onze software keur je gemaakte posts goed. Pas na je goedkeuring worden posts gepubliceerd.

Stap 4 : Publicatie​

Op het geplande tijdstip word je post automatisch gepubliceerd op het gekozen kanaal. Ja, ook in het weekend.

Onze fantastische klanten 😘

Mis niet langer de impact van sociale media.
Start vandaag nog met jouw persoonlijke ‘social media manager’.

De nieuwe site is een schot in de roos en ook de Google Ads campagne werkt heel goed. Deze brengt écht de juiste leads binnen. Mijn sociale media kanalen zijn steeds up-to-date met leuke content zoals bv. een video.
Gunther Vanstraelen
Zaakvoerder DC-Techniek
Een nieuw logo, een nieuwe website, goed geschreven (web)teksten en een volledige branding. Content Shapers zorgde ervoor dat ons dierencrematorium meteen op de kaart stond.
Kim Jacobs
Zaakvoerder Dierencrematorium Eden
Regelmatig doen we voor onze garage acties via sociale media. Content Shapers komt steeds met een leuke advertentie en ze weten goed hoe ze voldoende bereik moeten creëren op de sociale media. Een aanrader!
Frank Boes
Zaakvoerder Garage Boes & Transport Boes

Veel gestelde vragen

🧐 Heb je een vraag of is er iets nog niet duidelijk? Bekijk even de veelgestelde vragen om een antwoord te vinden op je vraag.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen je met plezier verder! 🤩

Mis niet langer de impact van sociale media.
Start vandaag nog met jouw persoonlijke ‘social media manager’.

We hebben drie à vijf werkdagen nodig om je bedrijf of organisatie te leren kennen. Zo kunnen we een goede contentkalender opstellen die inspeelt op jouw noden. Maar binnen de week kunnen we een eerste berichtje plaatsen.

Neen, we hebben geen kredietkaartgegevens of betaling op voorhand nodig.

Als je met ons samenwerkt krijg je gewoon een factuur per e-mail met als vervaldatum einde maand. Je kan deze betalen via overschrijving, via je eigen online bank applicatie. Je kan de factuur ook digitaal raadplegen en een online betaling uitvoeren.

Neen, er is geen automatische betaling. We halen niet automatisch elke maand geld van jouw rekening of kredietkaart. Je moet de betaling van de factuur zelf uitvoeren.

Neen, je moet geen contract ondertekenen. Je hangt nergens aan vast. Voor de goede orde vragen we wel dat je minstens één maand op voorhand laat weten dat je wenst te stoppen.

Ja, we kunnen de berichten extra promoten of “boosten”. Dit kost € 47,00 / maand om je online campagnes te beheren, te optimaliseren en te rapporteren. Je moet wel een extra advertentiebudget voorzien. Het advertentiebudget wordt rechtstreeks afgeschreven van jouw kredietkaart. We nemen hier geen marge of winst op.

Ja, je blijft altijd eigenaar van je sociale media-pagina’s. We hebben enkel toegang nodig om berichten te kunnen publiceren.

Nee, we werken niet met onderaannemers of studenten. De ‘social media managers’ zijn alle in vast dienstverband bij Content Shapers. We zijn een team van specialisten met elk hun vakgebied. Door deze vakgebieden te combineren hebben we voor elke vraag een antwoord.

Ja en nee. Door actief te zijn op sociale media zal Google je sociale media pagina’s sneller oppikken en dus ook gaan tonen in de zoekresultaten. Wil je vanaf dag één een hoge positie in Google? We helpen je graag met te adverteren op Google via Google Ads.

Content Shapers zorgt voor één account manager die constant met jou in contact staat. Je hebt dus één vaste contactpersoon. Dat maakt de zaken erg gemakkelijk. We richtten de samenwerking op zulke manier in dat deze zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen, behoeften en beschikbaarheid.

Neen, hoeveel te meer je zelf foto’s, beelden, video’s en dergelijke kan aanleveren hoe persoonlijker jouw online content wordt. Heb je hiervoor geen tijd? Dan kan je gebruik maken van onze “content packs”. Wij komen dan zelf foto’s en video’s maken om te gebruiken in je communicatie.

Ja, je kan ten alle tijden zelf nog berichten plaatsen op je pagina’s. Jij blijft eigenaar van je pagina en hebt volledige toegang.

Ja, enkel de door u goedgekeurde berichten worden gepubliceerd op je pagina’s. Nieuwe berichten kunnen eenvoudig bekeken en goedgekeurd worden via onze iOS / Android app. Je kan ze ook goedkeuren via een afgeschermde website.

We trachten zo veel mogelijk telefonisch te werken of via online meeting of chat tools zoals Skype, WhatsApp, Microsoft Teams, … Als je ons echt wil ontmoeten ben je altijd welkom op ons kantoor in Hasselt. We gaan niet op verplaatsing tenzij natuurlijk wel voor onze Content Packs (foto’s & video’s) uit te voeren.

© 2019 – Content Shapers bv – Privacy & Disclaimer